’t Veenerf, Nijkerkerveen

In het slagenlandschap rondom het rustieke dorpje Nijkerkerveen wordt nieuwbouwplan ’t Veenerf gerealiseerd. Dit woonerf wordt een comfortabele plek midden in een natuurlijke omgeving, maar met zeer korte reistijden naar de randstad.

Vanwege de verhuizing van voormalig transportbedrijf Van Kommer Transport naar Barneveld is de locatie aan de Schoolstraat 42 te Nijkerkerveen beschikbaar gekomen voor woningbouw. Tezamen met de gemeente Nijkerk is er gezocht naar een woningbouwplan met veel diversiteit in woningtypen en prijsklassen, maar vooral gezocht naar een kwalitatieve uitstraling passend in deze omgeving.

Het plan omvat 18 grondgebonden woningen, waarvan 2 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 10 rijwoningen. Alle woningen zullen op een hoog afwerkingsniveau worden gerealiseerd en zijn gesitueerd op zeer riante percelen.

Op 24 november is gestart met de verkoop van de woningen in Evenementencentrum De Laak te Nijkerkerveen. Indien u belangstelling heeft voor deze woningen kunt u contact opnemen met Midden Nederland Makelaars (033-2460601) of Van der Horst Vastgoedmakelaar (033 246 4050), beide te Nijkerk.