De Boomgaard – Doornsteeg te Nijkerk

Aanstaande dinsdag 12 april zullen we starten met de verkoop van nieuwbouwproject Doornsteeg – De Boomgaard te Nijkerk. De voorbereidingen verlopen volgens planning, de brochures worden gedrukt en het bouwbord is ondertussen geplaatst. De realisatie van het nieuwbouwproject De Boomgaard Nijkerk komt steeds dichterbij. Tijdens de verkoopavond zullen we 55 koopwoningen aanbieden. De Boomgaard omvat 43 grondgebonden koopwoningen en 12 koopappartementen. De verkoopprijzen voor de verschillende woningtypes zijn ondertussen bekend;

8 unieke halfvrijstaande woningen v.a. € 379.950,- v.o.n.
4 royale twee-onder-één-kap woningen v.a. € 329.950- v.o.n.
9 bijzondere waterwoningen v.a. € 239.950,- v.o.n.
10 schitterende hoekwoningen v.a. € 237.950,- v.o.n.
12 prachtige middenwoningen v.a. € 219.950,- v.o.n.
12 ruime appartementen v.a. € 180.000,- v.o.n.

De inloopavond zal plaatsvinden tussen 17:00 en 19:00 uur in het congres- & vergadercentrum De Schakel (Oranjelaan 10) in Nijkerk. U heeft ook de mogelijkheid om te parkeren op het terrein van Midden Nederland Makelaars aan de Oranjelaan 4. Tijdens de inloopavond kunt u geheel vrijblijvend de verkoopbrochure en overige verkoopinformatie in ontvangst nemen. Aansluitende op de inloopavond kunt u zich inschrijven voor één of meerdere woningen. Wanneer er meerdere inschrijvingen op één bouwnummer zijn ingediend, zal er bij een notariskantoor van den Bos uit Nijkerk een loting plaatsvinden. Hierdoor heeft eenieder een gelijke kans op één van deze nieuwbouwwoningen.